Beveiliging

Beveiliging 2017-02-21T16:23:30+00:00

Evenementenbegeleiding

Wanneer u een evenement organiseert, wilt u dat de veiligheid goed is geregeld.  StarSecure is een ervaren partner op het gebied van evenementenbeveiliging en kan u hierbij volledig tot dienst zijn. Bij evenementenbegeleiding kunt u o.a. denken aan beveiliging en toegangscontrole tijdens evenementen en beurzen, maar ook bijvoorbeeld aan nachtbewaking van stands en hallen.  StarSecure levert ook aanvullende diensten (via zusteronderneming StarPark) voor evenementen, denk hierbij aan bijvoorbeeld parkeerdiensten, verkeersregelaars en servicemedewerkers.   Wij bieden een totaalpakket aan dienstverlening op dit vlak.

Objectbeveiliging

StarSecure biedt objectbeveiliging aan in allerlei soorten en maten. U kunt hierbij onder andere denken aan bouwbeveiliging, beveiliging van evenementenlocaties en beveiliging van bedrijfspanden.

Horecabeveiliging

StarSecure voert bij verschillende horecabedrijven en uitgaansgelegenheden toegangscontroles uit. Wij leveren goed opgeleide portiers om de veiligheid van uw bedrijf en gasten te garanderen.  De portiers handhaven uw huisregels en kunnen eventueel preventief fouilleren.

Wij zijn no-nonsense.
U weet gelijk waar u aan toe bent.

Wij bieden u
gecertificeerde beveiligers aan.

Wij werken discreet
en klantvriendelijk.

Vragen? Stel het ons.