Security driver

Security driver 2017-02-08T17:21:35+00:00

Onze chauffeus

StarsSecure zorgt voor verschillende chauffeurs voor verschillende diensten. U kunt hierbij denken aan onze shuttleservices of thuisbrengservices. Wij kiezen samen met u, op een zorgvuldige manier, de chauffeur die uw wensen kan vervullen.

Security Driver

Onze security drivers zijn gecertificeerd beveiliger in combinatie met diverse rijvaardigheidstrainingen. Zij worden geselecteerd op basis van rijervaring en een discrete omgang met onze klanten.

CCV-D1 Directiechauffeurs

Het CCV-certificaat voor directiechauffeurs is een waarborg en keurmerk tegelijkertijd. Onze D1-chauffeurs hebben de basisopleiding voor directiechauffeur gevolgd en zorgen voor een veilige verplaatsing over de weg. U komt uitgerust aan op locatie. Daarbij wacht onze chauffeur tot u klaar bent. Tijdens deze wachttijd kan de chauffeur ook aanvullende diensten verrichten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Auto aftanken
  • Auto wassen
  • Administratieve ondersteuning

CCV-D2 Directiechauffeurs

Het CCV-certificaat voor directiechauffeurs is een waarborg en keurmerk tegelijkertijd. Onze D2-chauffeurs hebben naast de basisopleiding voor directiechauffeur ook de gevorderde opleiding gevolgd en zorgen voor een veilige verplaatsing over de weg. Onze D2-chauffeurs rijden veilig, vlot en efficiënt. U komt uitgerust aan op locatie. Daarbij wacht onze chauffeur tot u klaar bent. Tijdens deze wachttijd kan de chauffeur ook aanvullende diensten verrichten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Auto aftanken
  • Auto wassen
  • Office Support

Wij zijn no-nonsense.
U weet gelijk waar u aan toe bent.

Wij bieden u
gecertificeerde chauffeurs aan.

Wij werken discreet
en klantvriendelijk.

Vragen? Stel het ons.

Via ons zusterbedrijf StarPark bieden we o.a.: