Over ons

Over ons 2017-02-20T17:04:52+00:00

Starsecure is gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van veiligheid en beveiliging. Onze beveiligers zijn zowel gespecialiseerd in het beveiligen van personen als objecten en inzetbaar in alle denkbare omgevingen en omstandigheden. Wij leveren o.a. beveiligers voor evenementen, festivals en uitgaansgelegenheden, maar beveiligen ook bedrijfspanden.

StarSecure is een zusterbedrijf van StarPark (speler in de verkeers- en mobiliteitssector) en is ontstaan omdat naast de behoefte aan parkeerbegeleiding ook vraag was naar beveiliging. Het kantoor is gevestigd in Nunspeet, maar de werkzaamheden vinden op landelijk niveau plaats.

Wij hechten veel waarde aan goed opgeleid, correct en representatief personeel. Hier worden onze beveiligers nauwkeurig op geselecteerd en zijn wij onderscheidend t.o.v. andere spelers in de markt.  Een professionele houding, respectvolle omgang met gasten en natuurlijk het waarborgen van de veiligheid zijn belangrijke kenmerken van onze beveiligers.  StarSecure is een – door het SBB – erkend leerbedrijf.  Naast het leren waarnemen en beveiligen trainen wij ons personeel ook op sociale vaardigheden, wij leiden mensen op die ‘tot tien kunnen tellen’ en adequaat reageren als het erop aan komt.

Kortom, wij zijn een veelzijdige beveiligingspartner die een totaalpakket aanbiedt die volledig wordt afgestemd op de behoefte van de klant.  Duidelijke communicatie en een grondige inventarisatie van wensen, situatie of locatie is onze prioriteit. Op deze manier kunnen wij het gewenste beveiligingsniveau garanderen en kunnen wij bij de beste beveiligingsbedrijven van Nederland horen.

SBB Erkend Leerbedrijf
StarSecure is een SBB erkend leerbedrijf. Wij begeleiden nieuwe medewerkers met een opleiding tot Beveiliger Niveau 2.  Het begeleidingstraject bestaat uit het theoriedeel van de opleiding, maar ook een (betaalde) stage is een belangrijk leer onderdeel.  Gedurende de stageperiode wordt de nieuwe medewerk begeleid door ervaren en vakbekwame collega’s, zodat de kneepjes van het vak worden geleerd en de stagiair klaar wordt gestoomd voor het praktijkexamen.  Naast het leren beveiligen is er bij StarSecure veel aandacht voor sociale vaardigheden en omgangsnormen.

Vragen? Stel het ons.

Ons team

Thijs de Ruiter
Thijs de RuiterOperationeel Directeur
Thijs is werkzaam bij StarSecure sinds 2010 en begonnen als operationeel manager. Momenteel houdt Thijs zich voornamelijk bezig met de dagelijkse bedrijfsvoering, het aansturen van vast en tijdelijk personeel en het genereren van new business binnen Infra en Events. De voorbereidingen op grote projecten/evenementen zijn Thijs op het lijf geschreven. Voornamelijk het oplossingsgericht en servicegericht denken, het adviseren en contact houden met opdrachtgevers en overheidsinstellingen staan hierin centraal. Thijs woont in Nunspeet en houdt van mountainbiken en racefietsen. Daarnaast geniet hij van zijn gezin en van vakanties.
Mariam Schuiling
Mariam SchuilingPlanning & Office Support
Miriam is vanaf 2014 werkzaam bij StarSecure. Miriam verzorgt de planning voor zowel StarPark als StarSecure. Miriam is erg gestructureerd, plant de klanten voor zover dat kan naar wens in en staat altijd voor iedereen klaar. Miriam woont in Kampen, maar ze komt ook graag in Friesland. In haar vrije tijd houdt ze van een wijntje en geniet ze van de kleine dingen.
Barry Hartenberg
Barry HartenbergAccount Manager
Barry is vanaf 2014 werkzaam voor StarSecure als accountmanager. Het werken in een commerciële omgeving die continu in beweging is Barry op het lijf geschreven. Bij Barry is de klant ten alle tijden koning en zal hij dus vrijwel nooit een uitvraag met “nee” antwoorden, dit af en toe ten koste van de planning die zich dan weer in allerlei bochten moet wringen om alles weer ingevuld te krijgen. De omgang met klanten, de adviserende rol en het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plekken is waar hij veel energie van krijgt. Niets geeft een beter gevoel dan een tevreden klant die goed geholpen is. Barry woont in Harderwijk met zijn gezin. In zijn vrije tijd is hij lekker actief met Crossfit en voetbal, buiten deze activiteiten is Barry druk met zijn gezin, familie en vrienden.
Corrie van Loenen
Corrie van LoenenFinancial & Office Support
Corrie is sinds 2013 werkzaam voor starpark en houdt zich voornamelijk bezig met de facturatie, boekhouding, loonadministratie en personeelszaken. Daarnaast ondersteunt ze waar nodig bij het maken van offertes, kostenoverzichten of andere commerciële en operationele werkzaamheden. Corrie woont met haar gezin in Heerde. Ze houdt van de natuur en fotograferen en daarnaast vindt zij het leuk om uiteten te gaan.